Barni híradó

Egy éve megtudtuk kisbabánk lesz! Babó azóta megszületett és már 4 hónapos is elmúlt, mikor e blog írásába kezdek. Életünk vele vált igazán teljessé! Ilyen hát Barnival az élet, a hétköznapok, az ünnepek, a kalandok, az örömök, a nehézségek...

Így rohan az idő

Lilypie Second Birthday tickers

Legfrissebb fotóink

Nyuszi tojta...

2012.04.09. 21:23 - mamsli

Címkék: ünnepek

Ma van húsvét hétfő este és nagyszerű napunk volt! Nem is gondoltam volna tavaly húsvétkor, mikor épp csak a mozgásfejlődés indult be, hogy az idén már a kertben keressük mit is tojt a nyuszi.

Apropó húsvéti ajándékok. Azt már régen elhatároztam, hogy nem lesz ajándéközön a gyereknek húsvétkor. Inkább apróságok, csokitojás, csokinyúl (amit szinte úgyis mi eszünk meg Bocival, vagy belekerül egy csokis sütibe), és magunk készítette apróságok. Erre kértem a családot is. Persze anyukám nem tudta megállni, hogy húsvéti itt tartózkodása alatt ne vegyen Barninak egy autót, de végül is 1000 forintos tétel még belefér.

Mindig is azt terveztem, hogy húsvét hétfőn a kertben keressük a tojásokat, nyuszikat és mindenféle csokifigurát. Ha akar, majd locsolkodhat is, ha nagyobb lesz - engem remélem meglocsol majd. És lesz nálunk is sonka, kalács, meg minden jó, ami ilyenkor szokás. Húsvét előtt pedig veszünk barkát, tojásokat aggatunk rá és majd ha nagyobb lesz és érdekli festünk is együtt tojásokat.

Szóval ennek jegyében telt nálunk az ünnep, és bár az idő nem kedvezett túlságosan mi azért nagyon jól éreztük magunkat. Tegnap délutánig anyukám is itt volt velünk - Barni egyébként nagyon örült a nagymamának, még számomra is meglepő módon szeretgette folyton, simizte, puszilgatta! Eddig ilyen kegyben csak engem részesített, azt is ritkán. A fénypont mégis a ma délelőtti 'keresés' volt.

Itt a videó róla:

 

... és néhány fotó:

 

 

Barni még vacsora után is a kis kosarát pakolgatta ki-be, és a tálalón sorba állított csokinyuszikat próbálta lábujjhegyen elérni:o)))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://barnihirado.blog.hu/api/trackback/id/tr124374168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása