Barni híradó

Egy éve megtudtuk kisbabánk lesz! Babó azóta megszületett és már 4 hónapos is elmúlt, mikor e blog írásába kezdek. Életünk vele vált igazán teljessé! Ilyen hát Barnival az élet, a hétköznapok, az ünnepek, a kalandok, az örömök, a nehézségek...

Így rohan az idő

Lilypie Second Birthday tickers

Legfrissebb fotóink

Betegek vagyunk!

2011.09.30. 16:15 - mamsli

Címkék: betegségek bajok aggodalmak

Betegek vagyunk úgy kollektíve családilag. Nem kell megijedni nem vészes, a dokinéni szerint egy gyengébb vírus. Először ugye Barni kezdte már vasárnap éjjel rosszul aludt. Kedd reggelre aztán folyt az orra. Leszívtam neki, de nem volt sárga a váladék, láza sem volt, így nem mentünk orvoshoz. Gondoltam csütörtökön úgy is esedékes a havi tanácsadás, majd akkor megmutatom. Így is lett, akkor kaptuk a fenti választ.

Szerencsére nem is lett rosszabb, szerdán már nem is folyt magától az orra, de szörcsögött kicsit, ezért leszívtuk. Szerda estére aztán nekem is elkezdett fájni a torkom, tegnap pedig állandóan tüsszentenem kellett és elindult az orrom, mintha egy csapot nyitottak volna ki. Az éjjel nagyon rossz volt, bedugult az orrom, tele a torkom, csak szenvedtem. Barnusnak továbbra is szörcsög néha, gondolom neki is dugul, ezért lefekvés előtt egy kis tengervizes orrsprayvel befújok neki, ami biztos megkönnyebbülést hozhat, mert simán engedi, csakúgy mint az orrszívást. Ma reggel aztán már Boci is rákezdett. Kíváncsi vagyok ő megússza-e?

Szóval úgy tűnik még sem az újabb fogak okozták a rosszabb éjszakákat.

A bejegyzés trackback címe:

https://barnihirado.blog.hu/api/trackback/id/tr813267983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mazsan 2011.10.02. 04:50:04

Nagyon sajnalom!Jobbulast az egesz csaladnak!

mamsli 2011.10.05. 20:30:42

@mazsan: Köszi drága, úgy tűnik apa megúszta, de mi még mindig taknyolunk - már elegem van.


süti beállítások módosítása