Barni híradó

Egy éve megtudtuk kisbabánk lesz! Babó azóta megszületett és már 4 hónapos is elmúlt, mikor e blog írásába kezdek. Életünk vele vált igazán teljessé! Ilyen hát Barnival az élet, a hétköznapok, az ünnepek, a kalandok, az örömök, a nehézségek...

Így rohan az idő

Lilypie Second Birthday tickers

Legfrissebb fotóink

A szmog 'jótékony' hatása

2011.11.20. 22:11 - mamsli

Címkék: hétköznapjaink

Egyre rosszabb a levegő nálunk is, és máshol az országban is. Még akkor is rossz, ha délelőtt felszáll a reggeli köd és verőfényes napsütés váltja fel. Szerdán délután is így volt, neki is indultunk ebéd után kacsákat etetni a Duna partra. Mindössze háromnegyed órát töltöttünk kinn, de utána egy félóráig tüsszögtünk mindketten.

Ezért másnap már nem is próbálkoztam a sétával, főleg, hogy Barni védőoltást is kapott délelőtt. Abban persze biztos voltam, hogy csak a lakásban nem bírja ki egész nap. Megoldásként játszóházba mentünk.

Na az egy csodavilág volt Barninak! Ráadásul először teljesen egyedül voltunk. Annyi játék volt, hogy meg sem tudta mindet nézni, és ott volt az ugrálóvár, a labdás dühöngő, a csúszdás kalózhajó ... stb 

Szombaton és vasárnap is elmentünk, szombaton Bocival volt nagyszerű a játék, mert mindenhova bemásztak együtt. Hétvége lévén többen is voltak, a nagyobb gyerekek pedig egyszerűen lenyűgözték Barnit, akiben abszolút felismerhető a bandaszellem, azonnal a nagyok nyomába szegődött. Vasárnap Nagyi és Napa is elkísért bennünket, teljes díszkísérete volt a kis legénynek.

Remélem sokáig rejt majd új dolgokat neki a hely, mert hosszú lesz a tél és biztosan lesznek olyan napok, amikor nem tudunk ki menni.

A bejegyzés trackback címe:

https://barnihirado.blog.hu/api/trackback/id/tr133399290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása