Barni híradó

Egy éve megtudtuk kisbabánk lesz! Babó azóta megszületett és már 4 hónapos is elmúlt, mikor e blog írásába kezdek. Életünk vele vált igazán teljessé! Ilyen hát Barnival az élet, a hétköznapok, az ünnepek, a kalandok, az örömök, a nehézségek...

Így rohan az idő

Lilypie Second Birthday tickers

Legfrissebb fotóink

Szívzűrök - utolsó felvonás

2011.07.07. 11:07 - mamsli

Címkék: betegségek bajok aggodalmak

Az újszülötti szívzörej miatt 6 hónaposan kellett volna visszamennünk kontrollra, de Barni már 7 hónapos is elmúlt mire időpontot kaptunk.

Július 5-én, tehát a babaúszás után rögtön a János kórházba vettük az irányt. A nagyon kedves, idős kardiológus professzor emlékezett ránk januárról, azt mondta, hogy továbbra is szívesen lát bennünket, mert Barni nagyon szép kisfiú, és egyébként is olyan helyes család vagyunk:o))), de egyébként a gyerek kardiológia gondozást nem igényel!

Hurrá! Ezen túl vagyunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://barnihirado.blog.hu/api/trackback/id/tr853113803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása