Barni híradó

Egy éve megtudtuk kisbabánk lesz! Babó azóta megszületett és már 4 hónapos is elmúlt, mikor e blog írásába kezdek. Életünk vele vált igazán teljessé! Ilyen hát Barnival az élet, a hétköznapok, az ünnepek, a kalandok, az örömök, a nehézségek...

Így rohan az idő

Lilypie Second Birthday tickers

Legfrissebb fotóink

A sárga fóka

2012.01.23. 20:56 - mamsli

Címkék: fejlődés

Nos, a fóka egy bili, amit még a keresztfiamtól örököltünk meg. Elméletileg zenél is, ha belepottyan a produktum, de egyelőre nem kapott elemet ehhez az attrakcióhoz.

De zene nélkül is működik! Barni ugyanis minden reggel ráül, na jó ráültetem. Az első pár alkalommal nem nagyon akart megmaradni rajta, de azóta ha megkapja a különböző spray-dobozokat a fürdőszobában, azokkal 'elkupakozik' egy időre és ez elegendő is! Ha tehát ébredéskor nincs termés a pelusban, és a reggeli tejcsi alatt sem lesz, akkor tejivás után irány a bili. Persze ez azzal jár, hogy nem tudunk sokáig ágyban maradni. De igazából Barni eddig sem nagyon maradt ott, inkább elmatatott körülöttünk.

Na már most a lényeg, hogy napok óta minden reggel bilibe végzi a dolgát! És most már akkor sem akar leugrani róla, ha jön az inger. Nem tudom kapisgálja-e már a dolgot, vagyis az összefüggést a bilin ülés, az inger és a produktum között, de igazából mindegy is.

Ilyen kezdeti sikerek után a tervem az, hogy mire ősszel bölcsibe megy legalább nappalra szobatiszta legyen. Nem lehetetlen, utánanéztem. Én pl másfél éves koromban már úgy kezdtem a bölcsit, hogy nappal nem kellett pelenkázni. De ha nem jön össze akkor sincs baj. 

Töki, amikor bilizik:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://barnihirado.blog.hu/api/trackback/id/tr623741848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása